keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kesä jatkuu vielä!

Syksyisten sadepäivien jälkeen tuli ihania lämpöisiä kesäpäiviä vielä, ihanaa! Innostuin siitä hyvästä pienelle valokuvakierrokselle sekä puutarhaan, että parvekkeelle. Ensinnäkin tajusin, etten oo vielä laittanut yleiskuvaa parvekkeesta vielä ollenkaan. Tässäpä siis heti alkuun:

Olkkarin ikkunasta
 .
Oven takana näkyy kasvihuonehäkkyrä.
.
Väriä pitää olla! <3
.
Keittiön ikkunasta näkee krassin kiipeilyt.

Mutta puutarha HUIKEA! Kerroin aiemmin jo, että istuttelin salaa gladioluksen sipuleita pitkin pihaa, ja tottakai aika monta upposi tuonne viljelyslaatikoiden keskellä olevaan kukkasaarekkeeseen. No nyt ne alkoivat kaikki samaan aikaan kukkimaan ja voi että on kyllä muhkeita! Ja muutenkin, koko viljelysalue on mitä muhkein, laatikoiden sijainnit voi vain arvailla... :)

 .
 .
 .

Sitten vielä pari räpsyä parvekkeelta, jossa homma kaikesta huolimatta tuntuu toimivan :) Mansikoita alkaa tulla noihin siemenistä istutettuihin mansikoihin. Taimesta istutetut ovat rupsahtaneet jo kauan sitten... Nää tosin ehkä on ennemmin metsämansikoita? Tai muuttuneet bonsaimansikoiksi kun on niin pieni kasvualusta?
 .
 .
 .
No entäs miten kävi veden valtaamille kukille? Näyttävät aika menneiltä... Vasemmanpuoleisimman kukan kaivoin ylös ja istutin uuteen ruukkuun, muut näyttää niin surkeilta, että odottelevat tässä kompostiin pääsyä. Tosin se ruukkuunkin istuttamani kukkanen on aika rääsyle... No, se saa hetken toipua ja katselen kuinka sen sitten käy. 

 .
Ihanasti yllätyin kun persilja kasvaa näin kivasti! Olin ihan unohtanut sen, voishan sen jossain vaiheessa ihan lautasellekin laittaa!
 .
Ahkeraliisa on tällä hetkellä parvekkeen väripilkku. Kun monet kukat alkaa olla jo kukkansa kukkineet, jaksaa tämä painaa! Tästä taitaa tulla mun uus vakkari-parvekekukka!

.
Toinen ilahduttava väriloiste on asterit. Nekin oli joutunut vedenpaisumuksen valtaan, mutta näyttää toipuvan hyvin. Siirsin ne buddhien suotuisten katseiden alle jossa ovat myös tulevilta sateilta suojassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti