lauantai 5. lokakuuta 2013

Valoa iltahämärässä

Parveke on siirtynyt pitkälti syysmoodiin. Ilahduin kyllä kun lehdessä lupailtiin, että yöpakkaset olis tältä erää ohi. Siellähän mulla on parvekkeella vielä niitä tomaatteja kasvihuoneessa. Toivottavasti ne ehtis vielä kypsyä! 

Syklaamit oli alessa 3e/ruukku. Ei pystynyt vastustamaan! Näiden pitäis kestää pikkusia yöpakkasiakin.


.
Syklaamia, hopeajotainjuttua, callunaa. Kukkaloistetta vielä pitkälle syksyyn!


.
Syysparveke unohtuu helposti kastella. Kesäkuumalla se oli helppo muistaa kun itseäkin tuntui kuivaavan kokoajan. Kuitenkin pitäisi kastella sillai järkevästi, että pakkasöinä ruukut ei olis hirveän vetiset, vesi kun tuuppaa jäätymään pakkasella...

Valot on kivat parvekkeella. Tosin nää pikkulyhdyt ei niin hirveästi valaise. Joku kunnollinen kattokruunu olis hauska... Myöskin parvekelasit olis kivat, mutta niitä nyt ei oo niin täytyy elää ilman. Ajattelin kyllä talveksi kehitellä jonkinlaista kotikutoista lumensuojaa. Ehkä. Toisaalta luminen parveke voi olla ihan tunnelmallinen sekin. Viime talvena sitä oli ainakin metrin. Silloin en tosin ollut ehtinyt vielä kehitellä parveketta varten mitään, se toimi vain romuvarastona ja aika heikolla menestyksellä.

Pikkulyhtyjä ei ollut niin helppo kuvata hämärässä. Päivänpaisteessa taas niiden valo ei olisi näkynyt ollenkaan...
 .
Uusi kuvausyritys hieman myöhemmin. Oikeasti nää on ihan tunnelmalliset kyllä...

 .
Sitten oli tämmöiset perhosvalot vielä. Siis jokaisen lampun ympärillä on vaaleanpunainen perhonen. Ei kyl ehkä näy niin hyvin tässä kuvassa...

 .
Olin ottanut kuvia pihaviljelyksistäkin, mutta just tähän hätään en saanut niitä siirrettyä kamerasta koneelle. Ensi postauksessa niitä sitten! Pihaviljelyt alkaa olla tältä erää ohitse, mutta muutamia juureksia siellä vielä kypsyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti