tiistai 16. heinäkuuta 2013

Entäs jos lähtee reissuun?!

Entäs jos lähtee reissuun eikä voikaan kastella rakkaita kukkaislapsosia kaksi kertaa päivässä? Lähdetään kohta muutaman päivän reissulle, joten testasin jo etukäteen muutamaa kikkaa:

Japanilainen paperivarjo. Toimii hienosti ja näyttää upealta. Paitsi illalla kun tulee kotiin ja löytää sen repaleisena maasta...
 ...
Toisaalta repeytyneen varjon pystyi kiinnittämään stögään helposti. Tänään testaan kuinka hyvin se pysyy..
Tää toimi yllättävän hyvin: multa joka pilkottaa kanna peittää. Alemmassa ruukussa pienemmillä kukilla, ylemmässä kangasliinalla. Multa pysyi kosteana varsinkin kangasliinan alla koko päivän!

....

Hyvä ajatus olis varmaan siirtää kukat jonnekin varjoon, mutta aika moni kukka tai ruukku on viritetty paikoilleen niin, ettei niitä voi siirtää. Ehkäpä siis testaan vielä jotain tyylikästä lakanajuttua varjoksi? Tuuliseen keliin yhdistettynä tosin melko hasardi sekin. Naapuri tai kaveri kastelemaan? Tätä pitää vielä kysellä, vaikkakaan archiebunker-mieheni tuskin siitä innostuu. Joten sitten tietenkin toivotaan pelkkää kylmää ja sateista keliä lomamatkan ajaksi...

Tässä vielä vähän lisää kukkakuvia parvekkeelta. Toivottavasti saadaan yhtä hehkeitä kuvia reissunkin jälkeen!

Kärhö avasi kukkansa taas tänään :)
 .
Nakkasin kärhön ruukkuun nää hopealehtijutut antamaan vähän varjoa mullalle. Toivottavasti ne viihtyy kimpassa...

.
Tuli vahingossa aamunraikas omakuva! :D
 .
Opin juuri, että tämän kukan nimi on Petunia. Näitä mulla on parveke täysi, koska istutin yhden pussillisen siemeniä, mutta jälkeenpäin vasta huomasin, että yhdessä pussissa oli 200 siementä! Mutta kivoja ovat, nimittäin ötökät tarttuvat tahmaisiin varsiin ja lehtiin!
 .,
Krassia vois syödäkin, mutta en mä vaan raaski!

Vielä ei oo matoset syöny näitä kaikkia lehtiä. Katsotaan reissun jälkeen uudestaan...

1 kommentti:

  1. Tosi hyviä vinkkejä, nämä tulevat tarpeeseen! :) Itsekin reissailen nyt kesällä vähän siellä sun täällä ja ainainen murhe on parvekkeen kastelu. Pitää kokeilla näitä heti seuraavaan reissuun lähtiessä.

    VastaaPoista