torstai 30. toukokuuta 2013

Mansikka-koivu-humala ja kukkagraffitit

Mansikkaa ja muutakin.
.
Parvekepöydällä majailee tällä hetkellä kummallinen joukkio kasvavia juttuja. Kuvan ruukuissa näkyy mansikan siemenistä istutettuja mansikoita, mutta en voi kyllä uskoa, että tuo sininen mikään mansikka olisi! Sehän näyttää ihan koivulta! Mansikan siemenet olivat Lidlin jostain minikasvihuone-keksinnöstä ja joukossa on näköjään ollut muutakin  (joo, taimista tulee varmempi sato, on mulla niitäkin isommassa ruukussa!). Hassua oli se, että vielä silloin kun ensimmäiset lehdet tulivat, ne kyllä kaikki näytti ihan samanlaisilta. En oikein tiedä mitä tuolle koivuntapaiselle teen, sisko ehdotti bonsain kasvattamista siitä. Sitä voisin kyllä kokeilla!

Sitten tuossa pullossa on hauska uusi pistokas, josta en tiedä yhtään toimiiko se, mutta kohtahan sen näkee. Kuten mainitsin tuossa jossain aikaisemmassa postauksessa, niin mulla on parvekkella sellainen stögä, mistä vois tulla hieno humalasalko. No, kävelinpä kerran tässä vastikään erään aidan ohitse, missä humala rehotti ja... no... yhtäkkiä vain kädessäni oli pistokas :D Hi hii :D Jos se alkaa tekemään juurta, niin ehkäpä saankin humalasalon vielä! :) Joku muuten joskus jossain taisi sanoa, että pöllityt pistokkaat kasvaa parhaiten ;)Sitten mulla on tällaisia istutusruukkuja täynnä jotain taimen tapaisia. Mutta siemenpussukat on kadonnu ja menny sekaisin aikoja sitten, joten en tiedä enää ollenkaan mikä on mitäkin, jos nyt joskus edes satuin istutellessa sitä pussin kylkeä lukemaankaan... Noi leegopuun näköiset, keskellä ja siitä viistosti ylävasempaan taitavat olla anemone -nimisiä. Ehkä. Mulla ei kyllä ole edes tilaa istuttaa näitä isompiin ruukkuihin, joten voipi olla, että istuttelen ne salaa tuonne jonnekin pitkin kyliä :) Kukkagraffitit kiehtoo kyllä vahvasti!

Mistä tulikin mieleen! Meidän lähimetsän lenkkipolun varrella huomasin juuri äskettäin valkoisia tulppaaneja! Siis keskellä kuusimetsää ja aika pitkältä matkalta juuri polun molemmilla puolilla, tasaisin välein. Tuskin citykanit olis osannu pudotella sipuleita noin säännöllisesti. Täytyykin seuraavan kerran ohi kulkiessa napata valokuva. Joku kukkaisgraffitimummo salettiin ollu asialla! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti