maanantai 20. toukokuuta 2013

Parvekkeella on pieniä vihreitä olentoja

Olen kyllä istutellut ennenkin, aika samalla tyylillä: ei mitään hajua mitä näistä oli tarkoitus tulla tai miten näitä pitäisi käsitellä. Se onkin aika jännää, aina on jotain tullut. Nytkin parvekkeella on paljon "jotain" tulemassa pikku ruukuissa. Tällä kertaa ajattelin yrittää dokumentoida projektia blogin muodossa, niin ehkä sitä oppisi itsekin jotain. Kukkia ja jotain syötäviäkin juttuja on tulossa, näistä kaikista lisää sitten :)

Tässä kasvaa joku kesäkukka, mutta en kyllä tiedä mikä. 

Tässähän tulikin sitten ihan ensimmäinen istutteluvinkki: Jos ei satu olemaan kukkaruukkuja, käytä partis-jugurttipurkkeja! Kannesta saa saman tien aluslautasenkin. Jostain syystä halusin leikata tuon kuvan purkkeja matalammiksi, mutta toimii myös leikkaamatta. Pohjaan kuitenkin kannattaa tehdä reikä, vaikkapa saksen terällä poraamalla tai naulalla.

Istuttelen parvekkeelle ja ikkunaan. Ja salaa pitkin kaupunkiakin joskus... :) Maatilkkukin ehkä tulee tuohon kerrostalon tyhjälle takapihalle! Niin, tykkään myös nikkaroida ja dyykkailla, kotikutoinen on jotenkin niin... kodikasta!

Nää on ainakin auringonkukkia. Linnunsiemenistä istutettuja.
Ja tässä pikkupuutarhuri avustamassa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti