perjantai 14. kesäkuuta 2013

Malttia vaikka nyppii

Note to self: vaikka sade kasteleekin parvekkeen ja istutuslaatikon, täytyy kasvihuone kuitenkin muistaa kastella!

Vihdoinkin tomaateissa alkaa olemaan kukkia! Ehkä tässä vielä päästään hedelmiäkin näkemään?!

.
Hei muuten, sinä Joku, joka tiedät jotain tomaateista! Tarviiko varkaat nyppiä vain niistä oksista joissa kasvaa tomaatteja tai kukkia? Vai pitäiskö nää kaikki nyppiä? Melkein tekis mieli...

Varkaita, mutta eipä ole oksissa hedelmiä tai edes kukkiakaan...
.
Mulla on sellanen outo fetissi, että musta on ihan käsittämättömän kivaa nyppiä kuivahtaneet kukat pois. Saatan vaikka jonkun luona vieraillessa tai ihan keskellä kaupunkia kumartua jonkun kukkalaarin puoleen enkä voi lähteä ennen ku oon nyppiny kaikki kurpahtaneet kukat pois :D Siispä mun salaisuus, miksi kukkani näyttävät elinvoimaisilta on se, että nypin kaikki huonokuntoiset pois. Joskus sen jälkeen ei jää paljoakaan edes jälelle... Mutta itse asiassa jos kasviin on jäänyt ihan pikku tynkäset enää jäljelle, niin se saattaakin lähteä kasvamaan uudestaan ihan tosi vinhaa vauhtia!

Näistä kelloista nyppään kuivahtaneet joka aamu, se on niin kivaa kun kukka näyttää elinvoimaiselta :)


.
Aika moni parvekkeen kukka on nuppusillaan, mutta ruusu ei näytä vielä mitään kukkimisen merkkejä. Viime kesänä ruusu (eri kuin tämä) kukki tosi tehokkaasti, mutta silloin lannoittelinkin sitä jollain vaaleanpunaisella jauheella, joka oli jäänyt partsille silloisen asuntomme edelliseltä asukkaalta. Vissiin jotain sellaisia jauheita kannattais jostain hankkia... Joku vinkkasi kanankakasta myös. Täytynee lähteä kaupoille ja ryhtyä testaamaan!

Miiiiks tää on niin hiiidastaaa??! Avaudu jo ihana auringonkukkaaaa...!!!!! 
.
Tässäpä tämä ruusu. Mutta jotain muutakin on ilmestynyt ruukkuun...
Noh, antaa kaikkien kukkien kukkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti