tiistai 18. kesäkuuta 2013

Mukava sää ja naama

Aika optimaaliset keliolosuhteet viljelöintiä varten. Ensin puolituntinen auringon hohkaa ja sitten puolituntinen kaatosadetta ja taas alusta, uudelleen ja uudelleen. Aika vähän on tarvinnu kastella, mutta toisaalta on kuitenkin aurinkoakin välillä näkynyt. Hämmentävän railakkaasti tuolta mullasta on lähtenyt puskemaan kaikkee juttuu!

Tuolta oikeesti pursuaa! :)

.
Yritin ehtiä ottaa kuvan ennen kuin aurinko meni pilveen.


.
Jauhosavikko on ehkä ainoo rikkaruoho, jonka tunnen nimeltä. Syy on selvä: jauhosavikot oli lemppariruokaa lapsena. Äiti teki niistä aivan superhyvää muhennosta. Täytyykin soittaa ja kysyä resepti, näitä näköjään kasvaa ihan meidän pihassa! Jos tuli hyvää, niin kerron salaisuudet teillekin! :)

Tältä se jauhosavikko näyttää. Nappaa talteen ennenku naapuri ehtii!

.
Puutarhamme pikku möksä sai yrttiruukkuseinämän. Kiinntysnarut ei ehkä oo kaikken hehkeimmät, joten laitetaan varmaan uusiks joku päivä jos ei vaikka sataiskaan. Yrtit suoraan Alepasta, leikkasin vain lyhyemmiksi että kasvais paremmin. Tulipahan melkoinen satsi yrttejä syötäväksi siitä....

Sitruunamelissa, persilja, salvia ja rosmariini. 
.
Menestyäkseen blogissaan pitää kuulemma näyttää omaa naamaansa :D Joten tässäpä muutamia variaatioita pikkupuutarhurin kera:

Ja lopuksi vielä kokovartalokuva :)


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti