sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Nikkarointia

Inspiraation iskemiseen riittää enimmäkseen jo pelkkä auringonpaiste. Sitähän tänään riitti ja hengailinkin parvekkeella nikkaroimassa ja säätämässä niin paljon, että tuli melkein huono omatunto (olis varmaan ollut hyödyllisempääkin tekemistä)... Tein kasvihuoneen kokonaan uusiksi (yllätys...) mutta lopulta olin kyllä aika tyytyväinen! Nikkarointitapani on hyvin samantyylistä kuin leipomiseni: fiilispohjalta ja vapaalla kädellä. Ei jaksa kaivella mitään ohjeita ja kuka nyt jaksaa mitään mittailla? Tällä metodilla tulee aina parhaat kakut, mutta ennen kaikkea tekeminen on tällaisella meiningillä niiiin paljon kivempaa :)

Aika... persoonallinen, eikö...? ;)


.
Taisin tehdä niin, että rakensin ensin lattian vanhoista hyllyistä, siihen muutama nurkkalankku ja yläreunalankku ja sitten muovia päälle. Noh, ei se ehkä ihan noin vaivattomasti mennyt, purin ja yritin uudelleen aika monta kertaa... Varsinkin kun vapaalla kädellä sahatut lankut ei ihan joka kerta sattunut menemään oikean mittaisiksi... (joku pointti kai mittanauhalla kyllä on!)

Muutamia taimia sain kiikutettua naapurin rouvalle, mutta on näitä kyllä edelleen aikamoinen läjä...


.
Jonkun aikaa sitten nikkaroin samalla freestyle meiningillä reunahyllyn kukkalaatikkoa varten. Meidän parvekekaidet on sellaiset ihme vinot, ettei niiden päälle voi laittaa mitään. Yhtäkkiä sain aivoituksen ja aloin nikkaroimaan ja tuli tosi toimiva systeemi! Ajattelin ensin, että näitähän vois tehdä lisääkin, mutta pikkuhiljaa huomasin, ettei inspistä vain tullut. Sellaista joskus on ja saakin olla! :)

Voi mistä noita sais lisää?!!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti